RIEMULOMAT

Koirien hotellimajoitus, Riemulomat.


Mahdollisuus yksilölliseen koirien lomamajoitukseen, myös päivähoitomahdollisuus. Lomapaikkoja vain rajoitetusti, joten takaamme parhaan mahdollisen loman maalaismiljöössä koirallesi. Hintaan sisältyy ruokinta, herkkupalat, seurustelu, aktivointi sekä kolmesti päivässä lenkitys. Hoitokoirat saavat seurailla maalaistalon tapahtumia pihapiirissä turvallisessa, 20 neliön tarhassa, jossa voivat halutessaan olla sisällä tai ulkona. Lähialueella on myös pieni lampi, jossa on mahdollista uida lenkin aikana tai sen päätteeksi. Sisäkopeissamme on säädettävä lämpötila, joten koiran rodun tarpeet voi huomioida koirakohtaisesti. Ulkoilun ja lenkityksen jälkeen koirat pääsevät koirahotelliin sisälle lepäilemään. Koirilla on videovalvonta, ongelmatilanteisiin reagoimme nopeasti.  Lisäkoira samassa häkissä 12euroa. FCI7-ryhmän koirat saavat 10% alennuksen.


Hinnat 30 euroa vuorokausi, toinen koira samassa tilassa 12euroa/ vuorokausi. Pidemmät lomat ( yli 3 päivää) sovitaan erikseen. 

Haluatko tietää lisää Riemulomista, kysy lisää. Otamme hoitoon vain rokotettuja perhekoiria, joihin haluamme tutustua mahdollisuuksien mukaan etukäteen.

Enjoy the little things.